O projektu

Projekt Dolenjske Benetke v sodobni turistični preobleki v sozvočju s tradicijo izvaja podjetje Borbona catering d.o.o., sofinancirata ga Evropski sklad za regionalni razvoj in Ministrstvo za gospodarski razvoj in turizem. Projekt poteka od 1. julija 2018 do 30. septembra 2020.

Nosilec projekta, podjetje Borbona catering d.o.o., bo v okviru projekta razvilo šest inovativnih in vrhunskih turističnih ponudb, ki bodo turistom in naključnim obiskovalcem omogočale nepozabno doživetje naravnih, vinsko-kulinaričnih, rekreativnih, zgodovinskih in kulturnih znamenitosti v Kostanjevici na Krki in njeni neposredni okolici. Nosilec projekta bo organiziral tudi vrhunska kulinarična izobraževanja ter druga nepozabna doživetja.

Z oživljanjem tradicionalnega kostanjeviškega čolna, prikazom priprave in kuhanja tradicionalnih lokalnih jedi, s pokušino in predstavitvijo starih, že skoraj pozabljenih vin, pridelanih na kostanjeviških gričih, omogočamo gostom prvinska doživetja prvobitnosti v objemu mehke dolenjske pokrajine. Verjamemo, da bodo novi vrhunski turistični produkti v Posavje in na Dolenjsko privabili nove domače in tuje turiste.

S projektom Dolenjske Benetke v sodobni turistični preobleki v sozvočju s tradicijo postaja podjetje Borbona catering d.o.o eden pomembnih ponudnikov turističnih, gostinskih, catering, kulinaričnih in vinskih doživetij v Kostanjevici na Krki.

Vabimo vas, da se za vse informacije v zvezi s projektom Dolenjske Benetke v sodobni turistični preobleki v sozvočju s tradicijo obrnete na našo projektno pisarno.

Working Hours

Monday - Friday 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
Gor
Piknik na tradicionalnem kostanjeviškem čolnu - Dolenjske Benetke
fade
3312
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-3312,theme-voyagewp,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,woocommerce-no-js,voyage-ver-1.9,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-large-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive
 

Piknik na tradicionalnem kostanjeviškem čolnu

Dolenjske Benetke / Piknik na tradicionalnem kostanjeviškem čolnu

Piknik na tradicionalnem kostanjeviškem čolnu

€29.9

per person

Doživite najmanjše mestece v Sloveniji z vodne perspektive. Zapeljite se v tradicionalnem kostanjeviškem čolnu po mirni zeleni lepotici, reki Krki, okoli edinega mesta na rečnem otoku v Sloveniji in doživite ter si popestrite dan z vrhunsko lokalno kulinariko.

Vstopno mesto
Mestna čolnarna v Kostanjevici na Krki
Izstopno mesto
Mestna čolnarna v Kostanjevici na Krki
Trajanje doživetja
dve uri
Najmanjše število oseb
ena
Največje število oseb
100

Cena na osebo vključuje:

  • Najem čolna za dve uri
  • Piknik košarica »standard« (domač lokalni kruh, lokalna pašteta, sevniška salama, lokalni sir, kos lokalnega sadja, voda 0,75 l)
  • Stroški organizacije

Možna doplačila:

  • Dodatna ura najema čolna – 8 €/osebo
  • Spremstvo čolnarja na uro – 20 €/uro
  • Piknik košarica »premium« (domač lokalni kruh, domači piškoti, lokalna pašteta, divjačinska salama, dve vrsti lokalnega sira, orehi in jabolčni krhlji, kos lokalnega sadja, domača sladica, voda 0,75 l) – 18 €/osebo
  • Piknik košarica »vegan« (domač veganski lokalni kruh, domače vegansko pecivo, veganski biftek, vegansko maslo, sveže rezana zelenjava, oreščki in jabolčni krhlji, kos lokalnega sadja, domača veganska sladica, voda 0,75 l) – 18 €/osebo
Dve uri
1+ let

Lokacija